قزوین خیابان طالقانی نبش چهارراه ولیعصر ساختمان بانک سینا طبقه 2
SafirKalamTranslation@gmail.com
02833220266 02833220296 09121817528
تماس با ما

ترجمه رسمی پروانه وکالت

از {{model.count}}
تعداد
نوع
108,000 تومان
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

پروانه وکالت مجوزی است که دانش آموختگان رشته ی حقوق می توانند پس از فارغ التحصیلی برای شرکت در آزمون سالیانه وکالت شرکت کنند و در صورت قبولی پروانه ی وکالت خود را دریافت کنند، این آزمون هر ساله توسط کانون وکلای دادگستری در سراسر کشور برگزار می گردد.


مقدمه

پروانه وکالت مجوزی است که دانش آموختگان رشته ی حقوق می توانند پس از فارغ التحصیلی برای شرکت در آزمون سالیانه وکالت شرکت کنند و در صورت قبولی پروانه ی وکالت خود را دریافت کنند، این آزمون هر ساله توسط کانون وکلای دادگستری در سراسر کشور برگزار می گردد.

وکلای محترم برای اخذ ویزا از سفارتخانه های کشورهای اروپایی و آمریکایی می بایست تا مدارک شغلی خود را در کنار ترجمه مدارک شناسایی، مدارک تمکن مالی و ترجمه مدارک تحصیلی به سفارت تحویل دهند. به همین منظور وکلا می بایست تا ترجمه رسمی مدارک شغلی خود را که شامل موارد زیر می باشد:

  • ترجمه رسمی پروانه وکالت
  • ترجمه رسمی دفترچه وکالت
  • ترجمه رسمی سوابق بیمه
  • ترجمه رسمی کارت وکالت

به سفارت کشور مربوطه ارائه دهند. البته باید گفت که اجباری برای ارائه ی ترجمه رسمی پروانه وکالت و ترجمه رسمی دفترچه وکالت بصورت همزمان به سفارت وجود ندارد و می توان تنها به ارائه ترجمه رسمی دفترچه وکالت بسنده کرد.

 

نکته: با توجه به تجربه ی چندین ساله در این زمینه باید گفت که اگر برای بار اول قصد اخذ ویزای شنگن یا ویزای کشورهای آمریکایی را دارید بهتر است که تمامی مدارک شغلی خود را ترجمه رسمی کرده و همچنین با ارائه ی اسناد ملکی وابستگی خود را به کشور بهتر نشان دهید تا شانس اخذ ویزا افزایش یابد.

با این حال در چک لیست بعضی از سفارتخانه ها نیز ارائه اصل کارت وکالت بهمراه ترجمه رسمی کارت وکالت ذکر شده است ، بنابراین بهتر است که پیش از هر اقدامی از چک لیست سفارت کشور مقصد خود مطلع شوید تا در هزینه و زمان صرفه جویی کنید.

نکته: مدت اعتبار پروانه وکالت ۳ ساله است و برای ترجمه رسمی می بایست که اصل مدرک دارای اعتبار باشد.

 

پیش نیاز ترجمه رسمی پروانه وکالت

برای ترجمه رسمی پروانه وکالت می بایست اصل مدرک ممهور به مهر و بر روی سربرگ سازمان تحویل دارالترجمه شود.

برای اخذ تاییدات دادگستری و خارجه می بایست تا علاوه بر ترجمه رسمی پروانه وکالت، دانشنامه تحصیلی نیز به دارالترجمه تحویل داده شود تا برای کارشناسان دادگستری و خارجه ارسال شود.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...