جواز تاسیس برای صاحبان مشاغل در زمینه های مختلف از جمله عرصه های صنعتی، گردشگری، صنایع دستی، احزاب و سازمانهای مردم نهاد، تولیدات و صنایع کشاورزی و غذایی، کارآفرینی و مشاغل خانگی صادر میشود.جواز تاسیس به فرد اجازه می دهد در حوزه مورد نظر خود به فعالیت بپردازد و همچنین ثابت می کند که صاحب جواز، تخصص های لازم را دارد و از نظر قانونی اجازه دارد کارگاه، سازمان، شرکت یا تولیدی مربوطه را اداره کند.
محصولات مرتبط
مقدمه
جواز تاسیس برای صاحبان مشاغل در زمینه های مختلف از جمله عرصه های صنعتی، گردشگری، صنایع دستی، احزاب و سازمانهای مردم نهاد، تولیدات و صنایع کشاورزی و غذایی، کارآفرینی و مشاغل خانگی صادر میشود.
جواز تاسیس به فرد اجازه می دهد در حوزه مورد نظر خود به فعالیت بپردازد و همچنین ثابت می کند که صاحب جواز، تخصص های لازم را دارد و از نظر قانونی اجازه دارد کارگاه، سازمان، شرکت یا تولیدی مربوطه را اداره کند.
جواز تاسیس از زمان اخذ به مدت یکسال اعتبار دارد و با دریافت این مجوز، فرد میتواند در یکی از شهرکهای صنعتی ذکر شده در جواز، به تولید محصولات مورد تایید بپردازد.
کسانی که قصد دارند جهت شرکت در نمایشگاه ها و کنفرانس های خارجی و یا ادامه فعالیت های شغلی خود به کشورهای خارجی از جمله کشورهای صنعتی نظیر آلمان و… سفر کنند یا اقامت شغلی کشور مورد نظر خود را اخذ کنند.
جهت اخذ ویزا می بایست مدارک شغلی خاصی مانند، ترجمه رسمی پروانه مهندسی، ترجمه رسمی پروانه بهره برداری و ترجمه رسمی اوراق مشارکت و اوراق قرضه را به سفارت کشور مقصد ارائه دهند.
ارائه ترجمه رسمی جواز تاسیس می تواند باعث سهولت اخذ ویزا برای متقاضیانی شود که به دلایل شغلی مختلف قصد دارند به کشورهای خارجی سفر کنند.
لازم به ذکر است که ارائه این مدارک به تنهایی اخذ ویزا را تضمین نمیکند، اما تشکیل یک پرونده قوی موجب سهولت اخذ ویزای کشور مورد نظر می شود.
شرایط مورد نیاز برای ترجمه رسمی جواز تاسیس
ترجمه رسمی جواز تاسیس باعث می شود افسر بررسی کننده مدارک از دلیل سفر متقاضی به کشور مقصد آگاه شود و نیز نسبت به اشتغال فرد در زمینه مورد ادعا اطمینان حاصل کند. از همین رو این سند برای متقاضیان سفر یا مهاجرت شغلی از اهمیت بالایی برخوردار است. کسانی که قصد دارند جواز تاسیس خود را ترجمه کنند باید به این موارد توجه داشته باشند:
- جواز ارائه شده جهت ترجمه هنگام ارائه به دارالترجمه رسمی تهران باید دارای اعتبار باشد
- برای ترجمه رسمی جواز تاسیس اصل سند باید به دارالترجمه رسمی ارائه شود
- سند ارائه شده جهت ترجمه باید به مهر و امضای سازمان صادر کننده رسیده باشد
به این ترتیب مسئولین صدور ویزا متوجه خواهند شد که متقاضی در کشور خود صاحب کسب و کار است و پیش از اتمام اعتبار ویزای صادر شده به کشور خود باز خواهد گشت.
دیدگاه خود را بنویسید